آشنایی با LCR متر

دستگاه lcr متر جهت اندازه گیری دقیق قطعات الکترونیک از جمله اندازه گیری ظرفیت القایی سلف ، اندازه گیری مقاومت الکتریکی و همچنین اندازه گیری ظرفیت خازن دارای اهمیت ویژه در صنایع برق والکترونیک می باشد.

انواع lCR متر

این نوع دستگاه در دو مدل دستی و رومیزی ساخته می شود از ویژگیهای متمایزکننده مدلهای دستی استفاده از آن توسط باطری در صورت عدم دسترسی به برق میباشد این نوع دستگاه به دلیل وزن سبک و حجم کم ، امکان استفاده در محیط های مختلف برای کاربر فراهم  می شود.

ال سی آر متر های حرفه ا ی 

دقت اندازه گیری،پایداری دقت در درازمدت، قابلیت اندازه گیری بافرکانس های مختلف از ویژگیهای ال سی آر متر های حرفه ای می باشند ویژگی های دیگر این نوع دستگاه علاوه بر سلف سنج و خازن سنج , اندازه گیری پارامترهای Q ,D,θ , ESR  می باشد.

LCR مترها برای بدست آوردن امپدانس یک المان از فرکانسهای مختلفی استفاده می کنند که رفتار و مقدار خاص آن المان را در آن فرکانس مشخص می سازند،  البته این نکته نیز قابل توجه است که قابلیت انتخاب فرکانس های مختلف در دستگاه LCR متر از توانایی های مهم این نوع دستگاه ها میباشد همچنین اندازه گیری با فرکانس ها ی مختلف توسط کاربر قابل انتخاب می باشد.

فرکانس اندازه‌گیری: از آنجا که راکتانس تابعی از فرکانس است، انتخاب فرکانس اندازه‌گیری باید منعکس‌کنندۀ کاربرد آن جزء باشد. در مورد خازن‌ها، مقادیر بزرگ آن‌ها (ده‌ها تا صدها میکروفاراد یا بیشتر) اغلب در کاربردهای فیلتر کردن منبع تغذیه به کار می‌روند، بنابراین باید در دو برابر فرکانس خط تست شوند. خازن‌های کوچک‌تر (کسری از یک میکروفاراد) معمولاً در فرکانس‌های بالاتری به کار می‌روند، بنابراین باید در 1 کیلوهرتز و با بیشتر مورد تست واقع شوند. در رابطه با سلف‌ها ملاحظات مشابهی اعمال می‌شود. سلف‌های کوچک‌تر (زیر 1 میلی‌هانری یا در آن حول و حوش) باید در فرکانس 1 کیلوهرتز و یا بیشتر اندازه‌گیری شوند، چون اغلب در فرکانس صوتی و یا کاربردهای RF (موج رادیویی) کاربرد دارند. سلف‌های بزرگ‌تر معمولاً به عنوان چُک به کار می‌روند و می‌توان آن‌ها را نزدیک فرکانس خط اندازه‌گیری کرد. 

نکات مهم ایمنی:

هنگام استفاده از دستگاه lcr متر میبایست از عدم وجود بار الکتریکی در مدار مطمئن بود و همچنین هنگام استفاده از خازن سنج حتما جهت جلوگیری از آسیب احتمالی به دستگاه ،خازن تحت تست را تخلیه بار الکتریکی و یا دشارژ نمایید.

مهندسین و تکنسین های با تجربه در صنعت برق والکترونیک ،نام محصولات و انواع ال سی آرمترهای برندآپا ساخت تایوان APPA ،را برندی برتر به شمار می آورند.

جهت مقایسه اطلاعات فنی lcrمترهای برند آپا با Agilent آمریکا اینجا کلیک کنید.

 

 

View: 2531|Comment: 0|Create: 01/12/2015





  
انواع منبع تغذیه وکاربردهای آن

انواع منبع تغذیه وکاربردهای آن

View: 10586|Comment: 0|Create: 24/09/1394
آشنایی با میگر و طرز کار آن

آشنایی با میگر و طرز کار آن

View: 6263|Comment: 2|Create: 28/07/1394
مولتی متر

مولتی متر

View: 3335|Comment: 0|Create: 18/11/1395
آشنایی با LCR متر

آشنایی با LCR متر

View: 2531|Comment: 0|Create: 10/09/1394
 آمپرمتر کلمپی وکاربردهای آن

آمپرمتر کلمپی وکاربردهای آن

View: 2213|Comment: 0|Create: 12/08/1394
کاربرد انواع اسپکتروم آنالایز

کاربرد انواع اسپکتروم آنالایز

View: 2213|Comment: 0|Create: 07/02/1395
حرارت سنج لیزری و تماسی

حرارت سنج لیزری و تماسی

View: 2199|Comment: 1|Create: 16/08/1394
اسیلوسکوپ دستی

اسیلوسکوپ دستی

View: 2170|Comment: 0|Create: 17/08/1394
طراحی وب سایت توسط